اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۳

آموزش تشخیص نشاسته در آزمایشگاه علوم -دبستان دخترانه شماره ۳

  • توسط
  • بهمن ۱۵, ۱۳۹۶
  • دیدگاه غیر فعال شده است

فراگیران کلاس ششم با استفاده از محلول ید به بررسی وجود نشاسته در مواد پرداختند.
نشاسته ترکیب پیچیده‌ای از کربوهیدرات‌های نامحلول در آب است. از آن برای تولید چسب و کاغذ و در صنایع بافندگی استفاده می‌کنند.نشاسته در بیشتر میوه‌ها، دانه‌ها، غلات و غدّه‌های گیاهی، (سیب زمینی) یافت می‌شود در همین راستا دانش آموزان پایه ششم در کلاس علوم سرکار خانم سلطانی با روش تشخیص نشاسته آشنا شدند در این روش از فراگیران خواسته شد که مواد غذایی مختلفی را به آزمایشگاه آورده و وجود یا عدم وجود نشاسته در انها بررسی نمایند. دانش آموزان با ریختن محلول ید بر روی موادی همچون برنج،نان و … پی به وجود نشاسته بردند همچنین حین آزمایش به طور اتفاقی محلول ید بر روی برگ دفتر یکی از دانش آموزان ریخته شد و تغییر رنگ داد و با این اتفاق فراگیران پی به وجود ید در برگه های کاغذ شدند.

قبلی «
بعدی »